Prime health & nutrition - min lille baby

 

Prime betyder mere for mig end bare tøj. Prime er en levevej - Prime er en værdi, en følelse, en standard jeg ønsker at holde for mig selv og mine nærmeste. 

Hvis man når "the prime of your life" har man nået højdepunktet i sit liv. Dertil kommer tankegangen om at hæve alle aspekter i sit liv til det højeste mulige! Der udsprang idéen til min nye tøj linje som har fuldt fokus på den lækreste kvalitet jeg har kunne finde på markedet. 

"Reach your Prime"

Vi har indtil videre følgende produkter.

Prime Muscle Tee er en komfortabel t-shirt der sidder godt til omkring skuldre, arme og bryst uden at sidde for stramt omkring kroppen så den er med til at highlighte dine bedste features. Den er tro mod størrelsen så hvis du normalt bruger M skal du også have en M her.

Pris: 180 kroner + fragt

(NAVY ER MIDLERTIDIG UDSOLGT)

 Prime Muscle Tee - Sort & Navy (NAVY ER MIDLERTIDIG UDSOLGT)

Prime Muscle Tee - Sort & Navy (NAVY ER MIDLERTIDIG UDSOLGT)

Prime Oversize Tee er til os der ikke altid er så vild med at tøjet sidder så stramt, men som foretrækker en fantastisk komfortabel t-shirt som stadig falder flot på kroppen men sidder løsere end Muscle Tee'en. Hvis du normalt bruger en M i t shirts burde du bestille en L i denne model.

Pris: 180 kroner + fragt

(NAVY ER MIDLERTIDIG UDSOLGT)

 Prime Oversize Tee - Sort & Navy (NAVY ER MIDLERTIDIG UDSOLGT)

Prime Oversize Tee - Sort & Navy (NAVY ER MIDLERTIDIG UDSOLGT)

 

Er du interesseret i at bestille så udfyld blot nedenstående formular, jeg har endnu ikke en webshop, så det bliver gjort manuelt med en anmodning over MobilePay indtil en bedre løsning falder på plads.

 
Fulde navn *
Fulde navn
Du skal her skrive hvad for et produkt du er interesseret i: 1. Muscle Tee regular fit - sort eller navy - hvilken størrelse? (normal i pasform) 2. Muscle Tee oversize fit - sort eller navy - hvilken størrelse? (du skal typisk 1 størrelse større end du normalt gør)